گذرنامه

آخرین به روزرسانی در: ۱۳۹۶-۰۵-۰۱

ویزای فرودگاهی ایران برای اتباع خارجی

گردشگران (توریست‎ها) و افرادی که به منظور انجام امور تجاری، بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را دارند می‎توانند نسبت به اخذ ویزا (ویزای فرودگاهی) در واحدهای کنسولی فرودگاهی جمهوری اسلامی ایران اقدام نمایند.

اخذ ویزای فرودگاهی ایران برای بیش از 70 کشور دنیا فراهم شده است. دفتر بخش ویزا وزارت امور خارجه ایران مستقر در مبادی فرودگاهی ایران به هنگام مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید، نسبت به بررسی درخواست اقدام و پس از موافقت نسبت به صدور روادید اقدام می نماید. این ویزا برای اتباع مختلف ممکن است از یک تا سی روز امکان اقامت در ایران را فراهم ‎کند.

اگر چه وزارت امور خارجه ایران تسهیلات بسیار برای ورود مهمانان شما به ایران فراهم آورده است. اما گزارش‎های بدست آمده از صحبت‎های مهمانان خارجی که ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کرده‎اند، نشان می‎دهد بهتر است برای درخواست ویزا هر چند فرودگاهی از قبل اقدام شده باشد.

دلایل مهمی که سبب می‎شود مهمانان خارجی شما، از قبل برای دریافت ویزا اقدام کنند عبارتند از:

  • صف‌‎های طولانی متقاضیان ویزای فرودگاهی که ممکن است موجب شود تا مهمان شما ساعت‎ها برای دریافت ویزا منتظر بمانند. (در بعضی موارد تا 24 ساعت)
  • ساعات متفاوت رسیدن به ایران. ممکن است مهمان شما ساعت 3 صبح وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شود. در این شرایط حتی تصور منتظر ماندن برای دریافت ویزا فرودگاهی پس از 10 ساعت پرواز، موجب نگرانی است.
  • پرکردن فرم‎های مربوط به درخواست ویزا در فرودگاه.
  • منتظر ماندن برای طی مراحل اداری صدور ویزای فرودگاهی.
  • در مواردی عدم صدور ویزا (در برخی موارد به دلیل عدم اطلاع از قوانین و شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران)

برای دریافت ویزا ایران همواره بهتر است از قبل نسبت به درخواست ویزا اقدام شده باشد. شما می‎توانید در صورتی که مهمانتان از شرایط لازم برای دریافت ویزای فرودگاهی ایران برخوردار باشد، با درج نام فرودگاه مورد نظر مهمانتان در فرم مربوط به مهمان از ما بخواهید تا درخواست برای دریافت ویزا در فرودگاه تنظیم شود.

در صورتی که شما از قبل نسبت به درخواست ویزای ایران اقدام کرده باشید:

  • روند صدور ویزا فرودگاهی با سرعت بالاتری انجام خواهد شد.
  • اطمینان بیشتری از صادر شدن ویزا خواهید داشت.
  • از بین رفتن استرس‎های ناشی از دلواپسی برای انتظار در صف ویزای فرودگاهی ایران.
  • عدم نیاز به پرکردن فرم‎های متعدد (مهمان شما با در دست داشتن پاسپورت و اعلام کد رفرنس، ویزای خود را دریافت خواهد کرد.)

شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران

اتباع کشورهایی که امکان دریافت ویزای فرودگاهی ایران را دارند عبارتند از:

آذربایجان، آلبانی، آلمان، آرژانتین، آفریقای جنوبی، اطریش، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، اسلوانی، اسلوواک، امارات متحده عربی، اندونزی، اکراین، ایتالیا، ایرلند، بحرین، برزیل، برونتی، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بوسنی هرزگوین، پرتغال، پرو، تاجیکستان، تایلند، ترکمنستان، چین، دانمارک، فدراتیو روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سوئیس، سوریه، عربستان، عمان، فرانسه، فلسطین، قبرس، قرقیزستان، قطر، کرواسی، کره جنوبی، کره شمالی، کوبا، کویت، گرجستان، لبنان، لوگزامبورگ، لهستان، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، نروژ، نیوزلند، ونزوئلا، ویتنام، هلند، یوگسلاوی، یونان

اتباع کشور عراق امکان دریافت ویزای فرودگاهی در فرودگاه مشهد را دارند.

حضور متقاضی ویزا و ارائه اصل گذرنامه (پاسپورت) با اعتبار حداقل 6 ماه و بدون هر گونه خدشه یا ایراد.

ارائه کد مرجع

اصل و تصویر کارت بیمه مسافرتی (این بیمه نامه برای تمامی اتباع خارجی برای ورود به ایران اجباری است)

پرداخت مبلغ دریافت ویزای ایران به واحد کنسولی فرودگاه.